导航菜单

昆山装修:装修风格要和业主气质相符,这个中式风方案被一眼相中

最新真人娱乐网上平台

This decoration case Xiaoyi must recommend a wave!

The owner is a family of three, both husband and wife are about 40 years old, the character is calm, rational, and do not like the bright colors, therefore, through communication, integrated into the owner's preferences and living needs, our designers do not hesitate to give The design of the Chinese style.

67693607f3bd4f69b05b592fb2712208

According to the needs of the owners, the original 140 square meter small four-bedroom needs to be changed in structure. Therefore, the designer changed the original small four-bedroom into a three-bedroom, two-bedroom and two-guard with a cloakroom. This will not only make the house more tidy, but also retain the advantages of the original house north and south.

8fc7a140c39146759a22a40443c922c4

Aisle

The entrance is a long and narrow aisle, because the hostess likes to buy shoes, so she designed a full row of shoes at the door. Next to the shoe cabinet is a floor-to-ceiling mirror that helps to organize the makeup in front of the door, and also makes the hall look bigger.

3ff74b0069b54105ae64f18b7fdfe014

Living room

Because the owner has a lot of things to be stored in the house, after communicating with the owner, the lockers are designed on both sides of the TV background wall, which not only satisfies the storage function but also is beautiful.

f808824b9cfb4ec9811bd5453fa01e65

Living room

Because the owner usually prefers to watch movies and does not have much time to go to the cinema, he specially bought a projector in the living room, which is also a popular way. However, in order not to affect the overall beauty of the house, the designer helped to hide it ingeniously.

468587e5f7ad41c2a3679d4d3841338f

Restaurant

Because the space of the restaurant is not large, the designer suggested that the owner knock off the wall of the restaurant near the bathroom and move it to the bathroom to increase the use space of the restaurant. The main background of the restaurant chooses the glass mirror material to make the whole house feel more transparent.

xx

6e976074f5da4414b829707cd5a4b1cc

书房

书房以亲戚朋友聚会为主,为了不占用空间,没有做很多书柜,只在墙上设计了一个书架,以放装饰性摆件为主。

整个房子最大的亮点是书房。或者说它更像一间茶室。有时候约三五个朋友,在书房的原木桌上煮一壶茶,和他们一起喝喝茶,聊聊天,是我最舒服,最惬意的一种生活享受。

538ceb23c23a4c61b36abdbc9473def6

卧室

卧室在整体上与整个空间保持一致,以舒适为主,营造一个让人身心得到放松的空间,同时也兼顾空间的收纳功能与实用性。

dafb3514f11d4184aadf8d00d42115dd

这个装修设计的风格和业主的气质非常符合,房主也表示非常喜欢,因此,设计师们在设计装修风格的时候,业主的个人性格其实是一个非常重要参考点,这样更容易让客户满意,就如同这个案例中的中式风,一出来就被业主一眼相中。

更多装修资讯,请关注亿客无忧!

XX